Chytrá domácnost



Hlasový asistent

Zařízení se kterým si můžete povídat? ANO. Siri či Alexa Vám může pustit hudbu, přečíst novinky ve světě, počasí a informace o dopravě, rozsvítit žárovky v bytě. Bezdrátový reproduktor, který Vám usnadní život ve vaší domácnosti. Připojení je přes Wifi nebo Bluetooth.
Cena: 2 000-10 000 Kč
ovládání domu

Zásuvky

Ovládání před Wifi skrz mobilní aplikaci nebo internetový prohlížeč. V mobilní aplikaci si můžete hlídat soptřebu. LED kruh Vás dokáže informovat o aktuálním odběru. Led pásek v žárovce má více než 60 odstínů barev.
Zásuvka vás sama upozorní a zabrání zapojení poškozeného spotřebiče způsobujícího zkrat. Zároveň vám ohlásí, pokud spotřebič nepracuje správně, a vy tak včas zjistíte, že přestala chladit lednička.
Cena: 400-1 700 Kč

Click and Grow květináč

Obsahuje speciálně připravenou půdu pro bylinky, automaticky dávkuje vodu. Květináč obsahuje 3 kapsle, ve kterých jsou semínka bazalky. Květináče se prodávají nejen s bazalkou, ale i s petrželí, chilli papričkami či petrželí. Do květináče nalijete vodu a do měsíce se můžete radovat z překrásné úrody (u bazalky) a to bez starostí.
Cena: 2 300-5 000 Kč

Chytrá LED žárovka

Svítí ve 3 barevných spektrech- bílá, modrá,žlutá. Ovládat ji můžete pomocí mobilní aplikace, chytrých hodinek nebo pomocí hlasu. Také lze využít pohybový čidla nebo z více druhů ovladačů.Nastavit si můžete i svou rutinu- kdy rozsvítit, kdy zhasnout a v jaké intenzitě. V domácnosti můžete mít nespočetně chytrých žárovek.
Cena: 600-900 Kč
ovládání domu mobilem

360° videokamera

Dokonalý přehled o domácnosti díky 360° zornému poli. Zázmany ve Full HD rozlišení. Mikrofon a rekroduktor pro oboustrannou komunikaci. Připojení přes Wifi, napájení přes USB kabel. Možnost instalace na strop a přidání SD karty pro větší paměť. Při podezřelé aktivitě v domácnosti jste ihned informováni na mobilní aplikaci.
Cena: 1 500- 5 000 Kč